Teljesen leégett Cara Delevingne háza

Szerencsére macskái túlélték a szerencsétlenséget.

A modellből avanzsált színésznő, Cara Delevingne, akit a Carnival Row-ból, illetve jelenleg az Amerikai Horror Sztori legújabb évadából ismerhetünk, jelenleg Londonban tartózkodik, ugyanis egy színdarabban főszereplő a West Enden. Cara borzalmas híreket kapott, ugyanis Los Angelesben található, több, mint 2,5 milliárd forintot érő otthona teljesen leégett.

Az hírek alapján helyi idő szerint péntek reggel történt az incidens, amiben két ember meg is sérült. Hajnal négy órakor kapták a bejelentést, miszerint tűz ütött ki a modell lakásán. A tűzoltóság elmondta, hogy a tűz a padláson keletkezett, onnan terjedt el az egész lakásra. A tűz akkora volt, hogy 94 tűzoltó több, mint 2 órán keresztül harcolt a lángokkal. A tetőszerkezet teljesen összeomlott.

Két ember került kórházba, egy aki a házban tartózkodott, a másik pedig egy tűzoltó volt. Cara Instagram oldalán osztotta meg a hírt és macskáit gyászolta, ugyanis ők is házában tartózkodtak. Szerencsére, nem sokkal ezután azt is megosztotta, hogy a cicáit sikerült időben kimenteni a helyszínről és jól vannak mind a ketten.