Elkészítette első slágere kistesóját Meghan Trainor, jön az új albuma is

Íme a Been Like This

Idén már 10 éve, hogy Meghan Trainor betört a zeneiparba az All About That Bass című megaslágerével, melyben a teltebb alakját ünnepelte, és aminek a féltelen önbizalma és pozitív kisugárzása azonnal hatalmas sikert aratott. Az énekesnő nem is ünnepelhetné méltóbb módon a jubileumot, mint egy új albummal, amiről megérkezett az első kislemez is.

Been Like This című dallal elkészítette az első slágere kistesóját, ehhez pedig az egyik kedvenc előadója, T-Paint hívta segítségül. Az énekes elmondása szerint a kollab tulajdonképpen egy szülinapi ajándék volt.

Hónapokon keresztül beszéltem Meghan férjével és menedzserével, hogy meglepjem a születésnapja alkalmából. Régóta nagy rajongóm, az érzés pedig kölcsönös. Úgy gondolom, egy olyan dalt sikerült alkotnunk, ami tökéletesen ötvözi a stílusainkat

– nyilatkozta.

Meghan közelgő, hatodik albuma a Timeless névre lett keresztelve, és júniusban érkezik majd.

El sem hiszem, hogy már 10 éves lesz a karrierem, és soha nem voltam hálásabb a csodálatos rajongóinak. Nekik köszönhetem ezt az egészet

– árulta el.

A koronghoz egy szeptemberben induló egy turné is társul, igaz, egyelőre csak az Egyesült Államokat érinti. Nyolc év után lesz az első alkalom, hogy a sztár útnak indul egy koncertsorozat erejéig.

Az énekesnő utoljára 2022-ben örvendeztette meg új albummal a rajongóit, mely a Takin’ It Back volt, és olyan slágereket tartalmazott, mint a Made You Look. A 15 trackes Timeless június 14-én kerül a boltok polcaira és a streaming platformokra.