Varázslatos utazásra hívja ZAYN a rajongóit: megérkezett az első dal az új albumáról

Íme a What I Am!

Pár napja jelentette be ZAYN, hogy májusban érkezik a soron következő, negyedik albuma, mely a Room Under The Stairs címet kapta, és aminek a koncepcióját a Harry Potter sorozat inspirálta. Most pedig megjelent az énekes legújabb dala, a What I Am, ezzel együtt pedig bejelentette, hogy ez az első szerzemény, amit hallhatunk a lemezről, így kiderült, hogy a tavaly nyári Love Like This nem lesz rajta. 

Az új track egy szívhez szóló ballada, melyben a gitáré a főszerep, az előadó elmondása szerint pedig ez tökéletesen megalapozza a korong hangulatát, amin keresztül méginkább megismerhetik őt a rajongói.

Azt szerettem volna, ha minden egyes dal olyan érzést kelt, mintha csak mellettetek ülnék, és csak elmondanám nektek, mit is érzek, mintha csak nektek énekelnék. Nyers és visszafogott, pont olyan zene, amit mindig is készíteni akartam

– nyilatkozta.

Az énekes utoljára 2021-ben jelentkezett új koronggal, mely a Nobody Is Listening volt, azonban ennél sokkal korábban kezdett el dolgozni az új anyagon. A munkálatokat nem kevesebb, mint hat évvel ezelőtt kezdte meg, és javarészt a pennsylvaniai otthoni stúdiójában zajlottak.

Úgy gondolom, nagyban inspirálta az új zenémet, hogy akkoriban elszigetelve éltem a világtól, csak én, és a gondolataim. Ezt az albumot az elejétől a végéig kell hallani, és úgy érzem, elsősorban magamnak készítettem, nem is a világnak. 

ZAYN Dave Cobb-bal dolgozott az új zenén, ami elmondása szerint egy csodálatos élmény volt, és a producer új szintre emelte a dalokat. 

Remélem, egy lenyűgöző és varázslat utazásra tudjuk invitálni a hallgatókat

– tette hozzá.

A 15 dalt tartalmazó Room Under The Stairs május 17-én kerül a boltok polcaira és a streaming platformokra, ide kattintva pedig már elő is lehet rendelni.