Mától nézhető Lindsay Lohan új vígjátéka a Netflixen

Ez a színésznő második közös projektje a streaming platformmal. 

Lindsay Lohan 2022-ben tért vissza a képernyőre a Netflixes Karácsonyi románc című filmben, és még akkor bejelentették, hogy még két alkotásban láthatjuk majd a streaming platformon. Most pedig meg is érkezett a második, Az ír kívánság, mely szintén egy vígjáték, és mától nézhető.

A történet szerint Maddie (Lindsay Lohan) élete szerelme megkéri a legjobb barátnője kezét, így a lány kénytelen félretenni az érzelmeit, és belemegy, hogy ő legyen az egyik koszorúslány az írországi esküvőn. Pár nappal a lagzi előtt elkeseredetten azt kívánja, bárcsak rátalálna az igaz szerelem, ezután pedig a legnagyobb meglepetésére arra ébred, hogy ő a menyasszony. Úgy tűnik, az álma valóra vált, azonban hamar rájön, hogy a valódi lelki társa nem is az az ember, akiről gondolta.

Lindsay mellett feltűnik a filmben többek között Ed Speleers, aki a szintén Netflixes Te című sorozatból is ismerős lehet, Alexander VlahosAyesha CurryElizabeth Tan, akit az Emily Párizsban című szériában is láthattunk, és Jane Seymour is. 

A rendezői székben ezúttal is Janeen Damian ült, aki a Karácsonyi románc című alkotásért is felelt.