Már szinkronnal nézhető Nicholas Galitzine új sorozata Magyarországon

Minden pénteken érkezik az új epizód.

Minden platformot meghódítani látszik Hollywood új kedvence, Nicholas Galitzine – a színész az elmúlt néhány hónapban letarolta a streaming platformokat: a Netflixen a Bíbor szívekben láthattuk Sofia Carson mellett, illetve a Kamrák c. sorozatban, az Amazon PrimeVideo-n szólt a legnagyobbat a Vörös, fehér és királykék adaptációval Taylor Zakhar-Perezzel, de itt nézhető még a Hamupipőke remake Camila Cabello-val, illetve a Pofozóklub a gimiben is. Most pedig a SkyShowTime-ot is beveszi, legújabb sorozatával a Mary & George-al, ami egy kosztümös dráma-vígjáték, ami a 17. században játszik. Az alkotásban egyébként Julianne Moore is látható lesz.

A platform leírása szerint a következőt láthatjuk: a ravasz angol anya, Mary Villiers azt tervezi, hogy kihasználja fia, George szépségét és I. Jakab király 17. századi udvarában betöltött helyét, hogy a szegény családjukból befolyásos család válhasson.

Érdekesség, hogy az epizódok hetente érkeznek majd, minden pénteken és egyből magyar szinkronnal is nézhetőek lesznek, így mindenki élvezheti Mary és George kalandjait.

megnézem