Tarol Ariana Grande új albuma, melynek a deluxe változata is megérkezett

Az új verzión négy bónusz dal kapott helyet.

Saját bevallása szerint Ariana Grande nem tervezett új albumot kiadni egészen 2027-ig a Wicked című filmje miatt, azonban a rajongók legnagyobb örömére a színészek sztrájkja alatt meginspirálódott az énekesnő. Egyből stúdióba is vonult a slágergyáros Max Martinnal karöltve, a végeredmény pedig az eternal sunshine lett, melynek a standard, 13 dalos változata március 8-án, múlt pénteken látott napvilágot.

Természetesen a siker nem maradt el: ezt a korongot streamelték a legtöbbször 24 óra leforgása alatt 2024-ben a Spotify-on, és a hallgatók lelkesedése napokkal a megjelenés után sem hagyott alább. Napról napra növekszik a streamek száma, a negyedik napján pedig 49,4 millió lejátszást zsebelt be a lemez, ami 12 százalékos növekedést jelent neki.

A standard verzión az énekesnő mellett egyedül a nagymamáját, Nonnát hallhatjuk, a most megjelent „slightly deluxe”, azaz „egy kicsit deluxe” változaton viszont a négy bónusz dalból kettő közreműködés. A Mariah Carey-vel felturbózott yes, and? remix mellett kaptunk egy újabb Troye Sivan kollabot is, méghozzá a supernatural-t, illetve az imperfect for you akusztikus, és a true story acapella változatait.

Az eternal sunshine második kislemeze a we can’t be friends (wait for your love) lett, melyhez klip is készült, amiben Evan Peters is feltűnik az énekesnő mellett.

A tracket elő is adta élőben Ari a Saturday Night Live-ban az imperfect for you mellett.

Az előrejelzések szerint mind az USA, mind pedig az Egyesült Királyság albumlistáin első helyen debütál majd a lemez, és az elkövetkezendő időszakban el lesznek kényeztetve az énekesnő rajongói. A hírek szerint ugyanis érkeznek még videók a korong trackjeihez, több díjátadón is fellép majd Ariana, és magazinok címlapján is népszerűsíteni fogja a legújabb anyagát.