Ez a dal biztos felcsendül KAMRAD szegedi koncertjén

Németország 26 éves énekes-zeneszerzője, KAMRAD, egy újabb vidámság-bombát dob le a hallgatóságra a Feel Good c. dalával – ez biztosan felcsendül majd az idei SZIN-en is. Tim számos arany- és platinalemezzel büszkélkedhet, valamint számos slágert tudhat magáénak Európa szerte, beleértve Németországot, Lengyelországot, Magyarországot és Svájcot is. Az I Believe című számát több mint 100 millió alkalommal streamelték.

Az énekes nemrégiben az Akvárium Klubban adott koncertet, előtte pedig amikor Budapesten járt, interjút is adott a MUSICDAILY-nek. Az énekes 2024-ben újra hazánkba látogat, igaz, most nem a fővárosunkba, hanem Szegedre, ahol a SZIN-en lép majd színpadra.

Ismeritek azt az érzést, amikor az élet tökéletesnek tűnik, és csak megélitek a pillanatot? Számomra ez az egyik legkülönlegesebb állapot, és régóta szerettem volna erről írni egy dalt. A dal készítése során igyekeztem nem túl sokat gondolkodni az érzelmeimen, egyszerűen csak énekeltem arról, hogyan szeretnék érezni, és úgy érzem, hogy a kislemez kifejezi a boldogságot és egyéni emlékeztetője arra, milyen fantasztikus lehet az élet. Remélem, hogy a dal némi pozitivitást hoz az emberek életébe, hiszen mindannyiunknak szüksége van rá

– nyilatkozta az énekes.

Tim Kamrad tehát nemcsak tehetséges énekes és zeneszerző, hanem olyan művész is, aki szeretné megosztani boldogságát és pozitív üzenetét közönségével. A So Good c. kislemeze remek lehetőség arra, hogy az emberek elmerüljenek a boldogság és életöröm hangulatában, és egy kicsit vidámabban tekintsenek mindennapjaikra.