Sydney Sweeney szerint szinte biztosan jön az Imádlak utálni 2. része

A színésznő hálás, hogy ennyien szeretik a filmet.

Hazánkban január közepén került bemutatásra Sydney Sweeney és Glen Powell romantikus vígjátéka, az Imádlak utálni, és világszerte hatalmas sikert aratott. Több, mint 230 millió dollárt hozott a kasszára úgy, hogy csupán 25 millió dollárból készült, új magasságokba repítette a két főszereplő karrierjét, és újra divatba hozta a romkom műfaját. Nem csoda, hogy már most a folytatásról beszélnek, amivel kapcsolatban maga Sydney is bizakodóan nyilatkozott.

A színésznő Jimmy Fallon műsorának volt a vendége, ahol arra a kérdésre, hogy készül-e második része a filmnek, azt válaszolta, hogy szinte biztosan.

Egy tízes skálán egy erős kilences az esélye, hogy lesz folytatás. Nagyon hálás vagyok azért, hogy ennyien szeretik a filmet.

Az alkotás, mely egyébként Shakespeare Sok hűhó semmiért című komédiáját veszi alapul Bea és Ben történetét meséli el. A hivatalos leírása a következő: találkoztak, együtt töltöttek egy éjszakát, és azóta gyűlölik egymást. Van ilyen. Bea (Sydney Sweeney) és Ben (Glen Powell) biztos, hogy nem illenek össze. Ha néha véletlenül összefutnak valahol, tutira elszabadul a pokol: csak bántani tudják egymást. De lesz egy esküvő Ausztráliában, amin mindkettejüknek részt kell venniük. Nincs kibúvó, nincs duma: utazniuk kell.

Néhány napon, néhány bulin, néhány vacsorán keresztül el kell viselniük egymás közelségét, miközben egy gyönyörű tengerparti házban ott kavarog körülöttük egy csomó régi szerelmük, néhány kíváncsi rokonuk és kavarni mindig kész felmenőjük. Szóval, azt teszik, amit két érett, felnőtt, felelősségteljes ember ilyenkor tehet: úgy tesznek, mintha szerelmespár lennének – azt remélik, hogy így mindenkinek könnyebb lesz. Nem is tévedhettek volna nagyobbat.

A teljes interjút Sydney Sweeney-vel itt tudjátok megnézni: