Nagymamájával fog duettezni Ariana Grande új lemezén

Eredetileg 2027-ben akart csak új lemezzel jelentkezni.

Március 8-án jelentkezik legújabb, szám szerint hetedik nagylemezével Ariana Grande. Az Eternal Sunshine a Yours Truly, My Everything, Dangerous Woman, sweetener, thank u, next és a Positions sorába áll majd be. A korong fókuszdala nem más volt, mint a yes, and?, amire még maga Mariah Carey is beugrott egy remix erejéig. Most az énekesnő Zach Sang vendége volt, ahol izgalmas információkat osztott meg hamarosan megjelenő lemezéről.

A legfájóbb pontja az interjú első felének talán az volt, amikor Grande arról beszélt, hogy igazából ő nem is tervezett új zenét kiadni egészen 2027-ig, amikor lemegy a Wicked körülötti mizéria, lefutottak a promóciós körök és minden munkát elvégeztek körülötte.

Eléggé az ellen voltam, hogy a Wicked előtt zenét adjak ki. Nem voltam benne biztos, hogy milyen érzés lenne. De ahogy a sztrájkok kezdődtek, visszajöttem New Yorkba és csak úgy elkezdett belőlem ömleni minden.

Hasonló indokok miatt, még arról sincs semmi beszélgetés sem, hogy vajon turnéra indul-e ezzel a koronggal. Igazából, az előző, Positions c. lemezével sem kelt útra, így a rajongók jogosan reménykedhettek abban, hogy majd most bepótolja a kiesett éveket. Igaz, a turné gondolata már el van ültetve a gondolataiban, de arról fogalma sincs, hogy lesz kivitelezve. Úgy fogalmazott, biztosan rövidebb lesz, mint az előző sweetener nevű világturnéja.

Még eldöntöm. Imádom a színpadon lenni és hiányoznak a rajongóim is… de még nem állok készen egy turné bejelentésére.

Mostmár mind a 13 dal címét elárulta – sőt, azt is megtudtuk, hogy egyetlen társelőadó kapott helyet a lemezen, mégpedig saját nagymamája, Nonna. Érdekesség, hogy eddig két dalon is hallhattuk az idős hölgy hangját: a daydreamin c. dalban, illetve a bloodline c. dal introjában is.

Szerintem néhány rajongómnak nagyon nem fog tetszeni, mennyire rövid a lemez. Jól esik, mert mindig csak többet és többet akarnak. Én viszont most úgy érzem, hogy így van egybe a korong és nem kell ehhez több. Nincs több mondanivalóm és pontosan olyan, mint amilyennek én szerettem volna, hogy legyen.

  1. intro (end of the world)
  2. bye
  3. don’t wanna break up again
  4. saturn returns (interlude)
  5. eternal sunshine
  6. supernatural
  7. true story
  8. the boy is mine
  9. yes, and?
  10. we can’t be friends (wait for your love)
  11. i wish i hated you
  12. imperfect for you
  13. ordinary things (ft. nonna)