Gyönyörű girl bossoknak ajánlja új dalát Saweetie

A Grammy-jelölt, platinalemezeket halmozó Saweetietől megszokhattuk már a buja és odamondogatós trekkeket, és a most megjelent Richtivities is ezt az utat követi.

Fordítani lehetne, de nem érdemes, hiszen a rap díva kifejezetten „pretty bitch”-ek himnuszának tartja legfrissebb trekkjét, a bitch pedig ebben az esetben mozaikszóként működik: B – Boss (főnök), I – Intelligent (okos), T – tough (kemény), C – CEO, H – hyphy (vad, féktelen).

Az új single egy igazán cool és fülbemászó beattel büszkélkedhet, szövegében pedig a jól megszokott, minden erőlködést nélkülöző, hiteles kérkedéssel társul, ezzel tökéletes új darabját alkotja Saweetierepertoárjának. A raphez tartozó, sokszor túlzó hencegéssel talán nem tud minden ember maradéktalanul azonosulni, de a refrénhez érve egészen biztosan minden kemény, önmegvalósító csaj csatlakozik az egyszerű, de kifejező gondolathoz: „I’m doing rich shit, pretty bitch shit”.

Richtivities nem titkoltan arra akarja inspirálni a hallgatóit, hogy éljék az életet a lehető legteljesebben, de emellett egyértelmű, hogy hamarosan a bulik és a szórakozás meghatározó részévé is válik.