Két magyarral duettezett budapesti koncertjén James Arthur

A közönségből választott ki két rajongót, akiket fel is hívott a színpadra.

Tegnap este egy igazán káprázatos koncertet adott Budapesten a 2012-es brit X-Faktor nyertese James Arthur – érdekesség, hogy ebben az évadban fedezték fel Ella Hendersont is. Az énekes Saltburnben nőtt fel, abban a Saltburnben, ahol a Jacob ElordiBarry Keoghan páros által jegyzett film is forgott, majd innen több helyre is költöztek élete során, de mostanában már csak a turnébuszokban éldegél. Mostanában biztosan, ugyanis a tegnapi, budapesti koncertje volt a Bitter Sweet Love Tour európai részének utolsó állomása, legközelebb Dublinban lép színpadra, március 3-án.

A már Csepelen lévő Barba Negra fedett helyszíne adott otthont az 1 óra 15-20 perces bulinak, amit már a koncert kezdte előtt jóval megtöltött az embertömeg, így levegő a sátorban éppen hogy volt. A nyitásról NEVE gondoskodott, akit annyira megkedvelt James, hogy a saját koncertjén is felhívta egy duett erejéig, illetve, mint kiderült, viszi tovább magával a turné többi állomására.

Az énekes a koncert nagy részét természetesen a Bitter Sweet Love c. lemezével töltötte ki, természetesen a korong címadó dalával nyitott, amit a lemez eddigi legnagyobb slágere Blindside folytatott. Na, de persze nem maradhattak el a legnagyobb slágerek sem, mint a Rewrite The Stars – ezt a dal például NEVE-vel énekelte el, vagy a dal, ami berobbantotta a karrierjét, az Impossible.

@musicdailyhu óriásit énekelt James Arthur ma este Budapesten ???? #fyp #foryou #concert #nekedbe #jamesarthur #jamesarthurconcert #livemusic ♬ Rewrite the Stars – James Arthur & Anne-Marie

Igaz, az ember azt gondolná, hogy ezek a dalok hozzák meg igazán a katarzist, de nagyon téved, ugyanis James a Just Us c. dalára felhívott két fiatalt, Bogit és Bencét az első sorból, hogy vele énekeljék el a dalt. Mind a ketten megugrották a feladatot és egy hármas közös éneklés szem és fültanúi lehetett a teltházas sátor. A közönségbe valószínűleg ez a pillanat hozta vissza az erőt és energiát, ugyanis a koncert közepére egy kicsit leült a buli és az énekes hangja kapta inkább a főszerepet.

@musicdailyhu két magyart választott ki a közönségből James Arthur és velük duettezett a színpadon tegnapi budapesti koncertjén ???? #fyp #foryou #musicdaily #jamesarthur #jamesarthurconcert ♬ original sound – MUSICDAILY