Élő adásban dedikálta Melissa McCarthy homlokát Billie Eilish

A ruháját kérte, azt nem akarta tönkre tenni.

Billie Eilish és Melissa McCarthy úgy tűnik nagyon belelendültek a díjátadókon való prezentálásba. Egy vicces momentumot is hoztak a 2024-es SAG Awardson.

A vicces percekre természetesen azelőtt került sor, hogy leleplezték volna a Legjobb női színésznő vígjátékban kategória nyertesét. A szituáció egyébként abból alakult ki, hogy Melissa megemlítette az énekesnőnek, hogy ők amúgy már több alkalommal is találkoztak, amire Eilish nem emlékszik. Melissa egyébként azt kérte, hogy a ruháját dedikálja, de Billie arra nemet mondott, mondván, hogy nem akarja tönkretenni a ruháját.

Igazából, mi már találkoztunk, de semmi baj, nem is számít. Mármint, miért emlékeznél rá? Kétszer… valójában háromszor találkoztunk, még a gyerekeimet és a kutyámat is láttad már. Fun fact, hogy korábban is találkoztunk már, mert anyukád volt az első improvizálás tanárom. Találd ki, kivel volt akkoriban terhes! Természetesen veled!

Ez az egész pedig ahhoz vezetett, hogy Melissa megkérte, írja alá a ruháját, ami nem tetszett az előadónak, így az a homlokát dedikálta élő adásban.