Együtt lépett színpadra Taylor Swift és Sabrina Carpenter

Egy Sabrina számára igencsak különleges dalt adtak elő együtt.

Javában zajlik Taylor Swift rekordokat döntögető turnéja, a The Eras Tour, melyet májusban végre Európába is elhoz, azonban jelenleg még Ausztráliát járja vele. Az énekesnő három teltházas melbourne-i koncert után Sydney felé vette az irányt, ahol összesen négy show-t ad, melyek közül az első sajnos szerencsétlenül indult. A városban ugyanis vihar tombolt a fellépés napján, február 23-án, így késéssel tudtak csak kezdeni, ennek következtében pedig a vendég, Sabrina Carpenter koncertje törölve lett.

Taylor azonban nem szerette volna, ha Sabrina egyáltalán nem lép színpadra az est folyamán, így a meglepetésdalok alatt csatlakozott hozzá, és közösen énekelték el a Fearless albumon található White Horse-t, illetve az evermore lemez közönségkedvencét, a coney island-et.

Még mielőtt belekezdtek volna a dalokba, a két sztár elmesélte a közönségnek, miért pont a White Horse-ra esett a választásuk. Elmondásuk szerint a szabadidejüket a sydney-i állatkertben töltötték – Sabrina abszolút kedvence a koala volt, Taylor pedig a vörös pandáért és a kenguruért volt oda – és itt említette meg Sabrina Taylornak, hogy van egy dala, ami nagyon sokat jelentett neki gyerekként. Mi több, kiskorában fel is dolgozta, erről pedig a mai napig elérhető a videó a YouTube-on.

Ha bárki is rákeres erre a feldolgozásra, nagyon-nagyon mérges leszek, de tudom, hogy úgyis rá fogtok. Kilenc éves voltam, és a White Horse volt az első dal, amit megtanultam eljátszani.

A The Eras Tour európai szakasza május 9-én veszi kezdetét Párizsban, és olyan városokba látogat el vele Taylor, mint Stockholm, Lisszabon, Madrid, London, Amszterdam, Milánó, Varsó, München, vagy éppen Bécs. Bár Sabrina ide már nem tart vele, az európai rajongók sem akármilyen előzenekart kaptak, hiszen ők a Paramore-t láthatják majd a színpadon a főkoncert előtt.