A párkapcsolatáról mesélt Selena Gomez

Elmondása szerint senki mellett nem érezte még magát ennyire biztonságban.

Tavaly decemberben erősítette meg a hírt Selena Gomez, miszerint újra rátalált a szerelem, méghozzá Benny Blanco személyében. Az énekes-színésznő és a producer persze már hónapokkal azelőtt egy párt alkottak, azóta pedig, hogy kibújt a szög a zsákból, nincs okuk a titkolózásra, így előszeretettel posztolnak közös képeket a közösségi oldalaikra, és többször jelentek meg együtt különböző eseményeken is. A sztár azonban ezt leszámítva nem sokat osztott meg a nyilvánossággal a párkapcsolatáról – egészen idáig.

Selena a napokban Zane Lowe műsorában vendégeskedett a legújabb kislemeze, a Love On megjelenésének örömére, itt mesélt egy kicsit a Benny-vel való kapcsolatáról, és elárulta, hogy még soha senki mellett nem érezte magát ennyire biztonságban.

Nem szeretnék belemenni túlságosan a részletekbe, de azt gondolom, nagyon fontos, hogy olyasvalakivel legyél, aki tisztel téged. Jó érzés egy olyan emberre támaszkodni, aki megérti a világomat. Összességében azt mondanám, hogy még soha senki mellett nem éreztem magam ennyire biztonságban, nagyon jól megvagyunk, és eddig csak növekedtem az együtt töltött idő alatt, ami csodálatos érzés

– áradozott.

Az énekesnő jelenleg szinte minden idejét a zenei karrierjének szenteli. Tavaly augusztusban tért vissza a Single Soon című dalával, melynek egyébként a párja volt a producere, ezt pedig a napokban a közelgő albuma felvezető kislemeze, a Love On követte.

Mostanában, vagyis inkább úgy mondom, hogy az elmúlt pár évben nagyon jól éreztem magam a stúdióban, és sokat kísérleteztem, hogy megtaláljam azokat a kis dallamokat, amik dallamtapadást okoznak. Számomra ilyen az új dalom is. Egyszerűen imádom, rettentően izgatott vagyok miatta, és azt szeretném, ha jó kedvre derítené az embereket, amikor meghallják. Pont ilyen zenét szeretnék hallani a rádióban

– mesélte.

Idén már nyolc éve, hogy Selena utoljára turnézott, így a rajongókban mindig felmerül a kérdés, amikor új zenét kapnak a kedvencüktől: vajon láthatják-e még élőben valaha? Elmondása szerint szeret fellépni, és hiányoznak is neki a koncertek, de még meg kell találnia saját maga számára a turnézás legkényelmesebb módját, mielőtt ismét útnak indulna.

Úgy gondolom, egy egyedi módot kell rá találnom. Nem mondok nemet, de meg kell találnom a módját annak, hogy koncertezzek, és nem golyózzak be teljesen a folyamatos utazástól. Mert imádok fellépni! Meglátjuk, hogy lesz, de hiányoznak a koncertek. Ez az egyik kedvenc módom arra, hogy kapcsolódjak a rajongóimmal, és higgyétek el, néha nagyon vágyom már erre az érzésre.

A teljes interjút itt tudjátok megnézni: