Selena Gomez sorozatában tér vissza a képernyőre Eva Longoria

A Született feleségek sztárja is csatlakozott a negyedik évadhoz.

Tavaly októberben jelentették be, hogy érkezik Selena Gomez sikersorozata, a Gyilkos a házban negyedik évada, és a napokban az is kiderült, hogy az új részek a jól megszokott New York helyett Los Angeles-ben játszódnak majd. Most pedig megtudhattuk, hogy egy újabb sztár csatlakozik a szereplőgárdához, aki nem más, mint Eva Longoria.

Srácok, annyira izgatott vagyok emiatt

– írta a színésznő az Instagram oldalán.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a színésznő kinek a karakterét alakítja majd, és a folytatás történetéről sem tudni semmit. Annyi viszont biztos, hogy a harmadik évadban bemutatkozott Meryl Streep is visszatér, illetve Molly Shannon is feltűnik majd a negyedik évadban.

Eva Longoria neve elsősorban az ikonikus Született feleségek című szériából lehet ismerős, mely 2004-től 2012-ig futott, utoljára pedig 2020-ban láthattuk a képernyőn.

A Gyilkos a házban három éve startolt el, és azonnal belopta magát mind a nézők, mind pedig a kritikusok szívébe. A történet szerint a három főhős, Selena, Steve Martin, és Martin Short élnek-halnak a bűnügyi podcastekért, amikor pedig gyilkosság történik a New York-i otthonukban, az Arconiában, egyezséget kötnek: maguk is egy podcasttel igyekszenek megoldani az ügyet, azonban csak az olyan esetekkel foglalkoznak, melyek a lépcsőházukban történnek.

A sorozat legutóbbi évada a Broadway-re kalauzolta el a nézőket, és, mint ahogy az eddigiek is, egy gyilkossággal indult. Ezúttal Paul Rudd karaktere esett össze holtan Oliver színdarabjának nyitóestjén, az évadzáró pedig természetesen nem kis csavarral ért véget.

A negyedik évadot tavaly októberben rendelték be, arról azonban egyelőre nincs hír, hogy mikor érkezik a Disney+-ra.