Lesz egy nagy változás Selena Gomez sorozata, a Gyilkos a házban új évadában

Új helyszínt kap a történet.

Három éve startolt el Selena Gomez sorozata, a Gyilkos a házban, mely azonnal hatalmas sikert aratott, és belopta magát mind a nézők, mind pedig a kritikusok szívébe. A történet szerint a három főhős, Selena, Steve Martin, és Martin Short élnek-halnak a bűnügyi podcastekért, amikor pedig gyilkosság történik a New York-i otthonukban, az Arconiában, egyezséget kötnek: maguk is egy podcasttel igyekszenek megoldani az ügyet, azonban csak az olyan esetekkel foglalkoznak, melyek a lépcsőházukban történnek.

Az első három évad ennek megfelelően New Yorkban játszódott, ami mára már a széria védjegyének számít – a folytatás azonban új helyszínt kap, és a kedvenc amatőr nyomozóink egy másik nagyváros, Los Angeles felé veszi az irányt.

A hírt a Disney egyik fejese, Craig Erwich osztotta meg egy sajtóeseményen:

Izgatottan várom, hogy Steve, Martin, és Selena egy kicsit elszakadjanak a lépcsőházuktól és Los Angeles-be jöjjenek. Legutóbb John Hoffman a Broadway-t használta háttérnek ahhoz, hogy elmesélje a történetet, ami szerintem az eddigi egyik legkülönlegesebb évadot eredményezte, és ugyanezen az egyedi, Gyilkos a házban nézőponton keresztül mutatjuk be majd Los Angeles-t is.

Erwich ezt leszámítva nem sok mindent árult el a folytatásról, azt azonban még hozzátette, hogy a forgatókönyvnek jelenleg több változata is van. Az egyikben a harmadik évadban bemutatkozott Loretta karaktere is szerepel, így esélyes, hogy az őt alakító Meryl Streep is visszatér az új részekben. 

A sorozat legutóbbi évada a Broadway-re kalauzolta el a nézőket, és, mint ahogy az eddigiek is, egy gyilkossággal indult. Ezúttal Paul Rudd karaktere esett össze holtan Oliver színdarabjának nyitóestjén, az évadzáró pedig természetesen nem kis csavarral ért véget.

A negyedik évadot tavaly októberben rendelték be, arról azonban egyelőre nincs hír, hogy mikor érkezik a Disney+-ra.