© Kovács Kinga

Steksz ledobta az új EP beharangozót a producerrel, Lovegnarly-val

Búcsút intett eddigi stílusának Steksz és most teljesen más fejezetet nyit „FEHÉR TULIPÁN” című single-jével, amely egy hamarosan megjelenő EP része lesz. A rapper alkotótársa a producer, Lovegnarly, akit már nagyon régóta noszogatnak, hogy folytassa a dalszerzést, miután 2020-ban kicsit háttérbe szorult a Beton.Hofival és Khaaro Bu$t Aarddal közös „Nincsen Gang” után.

„Eléggé más vonalon indultunk el, mint amit eddig csináltam. Az előző évben, a Szlimmy-vel közös ’Grossboy’ EP után pont ezért nem jelentem meg új zenékkel, úgy éreztem, vissza kell találjak magamhoz. Mostanra érzem végre, hogy amit csinálok, tényleg én vagyok. Ebben a hónapban meg is jelenik egy ötszámos kislemez Lovegnarly-val, ami remélem tükrözi is ezt” –mesélte Pap Kristóf, azaz Steksz, aki kipróbálta már korábban magát populárisabb, szintipopos irányzatban (’Hajnali órák’ feat. Lil Frakk, Szlimmy, Hundred Sins, Solére, Yrodi) és készített trap lemezt is már (’Téboly’ feat. Hangin’, Szlimmy, Caanis, Grazzy).

„A szépség mulandó természetét szimbolizálja a „FEHÉR TULIPÁN”. A dal születéséhez a csillagok furcsa együttállása kellett, Lovegnarlyval már évek óta terveztük, hogy csinálunk valami finomságot. Pont éjszaka dolgoztam, amikor írtam neki, hogy jöjjön át hesszelgetni. Ebből az lett, hogy pár óra alvással 2 napig csináltuk a zenét” – mesélte a Grosskidz trap kollektívából is jól ismert tag, aki februárban még megmutatja az elkészült EP összes darabját.