Budapesten ad koncertet Maisie Peters

A Coldplay budapesti koncertjén lesz előzenekar.

Másodpercek alatt ki kellett rakni a teltházat jelző táblát, nem egy, nem kettő, hanem egyből három budapesti Coldplay koncertre, ugyanis egy szempillantás alatt töltötték meg a Puskás Arénát – a koncertek egyébként 2024. június 16-18-19-én lesznek megtartva.

A három koncertre most bejelentették, kik lesznek az előzenekarok. Azért a királyi többes, ugyanis két előadó is színpadra lép a banda előtt. A bulikat majd a magyar Solére nyitja, aki után az Ed Sheeran kiadójához szerződött Maisie Peters érkezésére számíthatunk. A 2000-ben született brit énekesnő már második lemezével ostromolja a slágerlistákat, hazájában pedig annyira népszerű, hogy legutóbbi, The Good Witch c. lemeze a legelső helyig tornázta fel magát, ezzel pedig egy évtized után a legfiatalabb #1 lemezzel rendelkező előadó lett.

Peters lemezéről hamarosan bővebben is írunk, de addig is meg kell említenünk azt, hogy nem elég, hogy közeli barátságot ápol Sheerannal, de legnagyobb inspirációjának Taylor Swiftet tartja és évekkel ezelőtt is már őt nevezte meg, de imádja Lily Allen és a 2023-as Szigeten óriási bulit nyújtó Florence and the Machinet is – mindegyik előadó hatása hallatszik egyébként zenéjén.

Érdekesség, hogy a Coldplay csak néhány koncert erejéig visz magával egyes előadókat, például van, ahol Janelle Monae, ALMA, Maggie Rogers, vagy a 2024-es Sziget Fesztiválon is fellépő Zoe Wess nyit majd a srácoknak.