12. lemezével érkezik Shakira márciusban

Shakira, a többszörös Grammy- és Latin Grammy-díjas művésznő tizenkettedik stúdióalbumával rukkol elő, amely március 22-én fog debütálni. A Las Mujeres Ya No Llora (=a nők már nem sírnak) az énekesnő első albuma hét év után – megmutatja az erőt, ami benne lakozik és a zene varázsát is, amely még a legnehezebb élményeket is képes feledhetetlen pillanatokká változtatni.

Tavaly óriásit szólt az énekesnő Music Sessions Vol. 53 c. anyaga, ami egy különleges spanyol nyelvű dal, amely a legtöbb lejátszást érte el egyetlen nap alatt a Spotify történetében. Ennek köszönhetően Shakira és Bizarrap elnyerték a Latin Grammy-díjat az Év dala és a Legjobb pop dal kategóriákban – nem lennénk meglepve, hogyha hasonló sikereket érne el következő hónapban érkező korongja is. Az énekesnő így nyilatkozott a lemez készítésének folyamatáról:

Az album készítése egy alkimista folyamat volt. Minden dal megírása során újraépítettem magam. Amikor énekeltem őket, a könnyeim gyémántokká változtak, és az érzékenységem csak erősebbé tett.

Shakira legújabb albuma 4 bakelit formában is megjelenik, mind a négy más színű lesz és más-más borítóval rendelkeznek majd. A 16 dalos korongon helyet kap majd a már megjelent és említett dal Bizarrappal, a TQG, a Te Felicito és a Copa Vacía is.