A Saltburn sztárjával randizgat Sabrina Carpenter

A pletykák szerint hónapot óta tart a románc.

Úgy tűnik, egy párt alkot Sabrina Carpenter és a Saltburn sztárja, Barry Keoghan. Az énekesnő és az ír színész egyre több időt tölt együtt, és egyre kevésbé érdekli őket, ha ezt nyilvános helyen teszik, és a lesifotósok pár képet is lőnek róluk. Legutóbb hétfő este vették a nyakukba a Los Angeles-t közösen: először vacsorázni indultak a Delilah nevű étterembe, majd a közeli Ysabel koktélbárban folytatták a randi estjüket.

A két sztár pár nappal korábban, pénteken szintén együtt vacsorázott a városban, és egy helyre is mentek haza utána, méghozzá a Bel-Air hotelbe, másnap reggel pedig a szemtanúk elmondása szerint csókkal köszöntek el egymástól.

A pletykák szerint már hónapot óta tart Sabrina és Barry románca. Az énekesnő még tavaly szeptemberben vett részt a Saltburn premier előtti vetítésén, majd pár nappal később a Párizsi Divathét egyik bemutatóján, ahol a színész is ott volt – állítólag itt találkoztak először egymással. December elején kapták először lencsevégre őket közösen egy brentwoodi étteremben, majd a Golden Globe gálán is mindketten jelen voltak, igaz, a vörös szőnyegen külön vonultak végig.

Pár nappal a díjátadó után azonban ismét randizni indultak, ezúttal egy Los Angeles-i múzeumba, ahol a szemtanúk szerint pár csók is elcsattant közöttük, február elején pedig egy Grammy afterparty-n jelentek meg együtt. A W magazin bulija volt az első nyilvános esemény, ahol közös kép is készült róluk, igaz, mindketten szégyenlősen takargatják az arcukat rajta.

Barry egyébként tavaly nyáron szakított a volt párjával, akivel két éve egy közös gyermekük is született.