Ezért nem lépett fel Justin Bieber a Super Bowlon

Pedig Usher az utolsó pillanatig próbálta meggyőzni az énekest.

Az idei Super Bowl félidei fellépője a 2000-es évek slágergyárosa, Usher volt, aki sokunk gyerekkorát idézte fel a mini-koncertjével. Természetesen, ahogy az ilyenkor szokás, több vendég is csatlakozott hozzá a színpadon, köztük Alicia Keys, H.E.R., és will.i.am is, azonban egyvalaki hiányzott a sorból, akire a rajongók számítottak – ő pedig nem más, mint Justin Bieber.

A hírek szerint Usher az utolsó pillanatig próbálta meggyőzni az énekest, hogy lépjen fel vele a nagyszabású eseményen, és rengeteget beszéltek erről az elmúlt időszakban. Justin azonban végül úgy döntött, hogy nem szeretne benne részt venni, a Page Sixnek pedig egy forrás azt is elárulta, mi volt ennek az oka.

Nincs harag Justin és Usher között. Justinnak egyszerűen nem volt kedve hozzá. Nem érezte a dolgot

– nyilatkozta a bennfentes.

Az énekes 2022. szeptemberében, a Justice világkörüli turnéja kellős közepén lemondta a fennmaradó koncertjeit, köztük a budapesti fellépését is, hogy pihenhessen, és az egészségére tudjon fókuszálni. Azóta csupán egyszer lépett színpadra, idén február elején, egy meglepetéskoncert erejéig, Torontóban.

Usher olyan slágereket énekelt a Super Bowlon, mint a Love in This Club, az OMG, vagy éppen a Yeah!, a zenéjét pedig azóta több, mint 500 százalékkal többen streamelték a Spotifyon, mint előtte.

A sztár kihasználta, hogy minden szem rá szegeződött, és két nappal a fellépése előtt ki is adta legújabb albumát, mely a Coming Home címet kapta.