Country folytatást kap Beyoncé lemeztrilógiája, érkezik az act ii

Tavasszal menő lesz a country Beyoncé miatt.

A Renassiance act i volt Beyoncé lemeztrilógiájának első része, ami a house és dance műfajokat volt hivatott felfedezni – az énekesnő óriási elismerést kapott ezért a munkájáért, így nem lepődnénk meg, hogy ha a folytatás is hasonló sikereket érne el. Tavasszal jön a folytatás.

A hazai idő szerint hajnalban lezajlott Super Bowl-on robbantotta a hírt Beyoncé, mikor is az ő főszereplésével készült reklámban úgy fogalmazott, hogy valószínűleg mindenki készen áll új zenére. Ezzel egyidőben Instagram oldalán tett közzé egy videót, amiben tipikus western elemek vélhetőek felfedezni. A kisfilm egyébként Wim Wenders 1984-es Párizs, Texas c. filmjéből merít ihletet és ez vezeti be a közönséget az énekesnő legújabb lemezébe, az act ii-be. Természetesen könnyen kitalálható ezek után, hogy most a country műfajába kalauzol el minket.

Két új kislemezt is piacra dobott, a TEXAS HOLD ‘EM egy kicsit könnyedebb, kellemes hallgatni való, míg a 16 Carriages már inkább egy popballada, néhány country elemmel megfűszerezve. Az új dalok a március 29-én érkező Renassiance act ii részei lesznek.