© MUSICDAILY

Girl In Red: mindig megkapom, hogy túl sok vagyok

Íme a Too Much!

Girl In Red az utóbbi pár évben nagy utat tett meg a hálószobájából, ahol az első dalait készítette, a több tízezer fős arénák és stadionok színpadáig. A 2021-es debütáló, If I Could Make It Go Quiet című albumának köszönhetően olyan előadókkal járta a világot, mint Billie Eilish és Taylor Swift, második lemeze, az I’m Doing It Again Baby! pedig idén áprilisban érkezik, melynek most megkaptuk a beharangozón kislemezét is. 

Megvan az az érzés, amikor elveszíted önmagad, mert a körülötted lévő emberek azt mondják, hogy túl sok vagy? Erről szól a norvég előadó visszatérő dala, a Too Much.

Mindig megkapom, hogy túl sok vagyok. Így volt ez gyerekkoromban, és most, felnőttként is. Mások folyamatosan elrontják a kedvemet, amikor a legboldogabb, vagy legizgatottabb vagyok, emiatt pedig kívülállónak és furának érzem magam

– mesélte a dal kapcsán.

Az énekesnő hozzátette, hogy később, a párkapcsolatai során is sokszor elfogta ez az érzés, és már elege van belőle, ezért született meg az új szerzeménye.

Akkor jöttem rá, hogy mennyire fájdalmas az, ha nem fogadnak el olyannak, amilyen vagyok, mikor ugyanezzel az érzéssel találkoztam a kapcsolataimban is. Úgy gondolom, sok ember túl menőnek érzi magát ahhoz, hogy jól szórakozzon, kimutassa az izgatottságát és az érzelmeit, nekem pedig nagyon elegem van már ebből. 

Girl In Red második korongja április 12-én kerül a boltok polcaira és a streaming platformokra, és 10 új tracket kapott helyet rajta. Ezek közül az egyik egy kollaboráció, és bár arról még hivatalosan nem hullott le a lepel, hogy kivel dolgozott a dalon, a hírek szerint nem mással, mint Sabrina Carpenterrel.