Travis Kelce elárulta, melyik a kedvenc dala Taylor Swifttől

Arról is mesélt, mit tanult az énekesnőtől.

Jelenleg a szórakoztatóipar legnagyobb álompárja kétségkívül Taylor Swift és Travis Kelce, akiknek a legkisebb megmozdulásukat is árgus szemekkel figyeli az egész világ. A két sztár pedig ezt úgy tűnik, nem is bánja, mi több, a sportoló szinte soha nem tér ki az énekesnővel kapcsolatos kérdések elől, és szívesen válaszol rájuk.

Travis mostanában minden energiájával a február 12-én megrendezésre kerülő Super Bowlra összpontosít, és ehhez az is hozzátartozik, hogy különböző sajtótájékoztatókon vesz részt. Az egyik ilyenen kérdezték meg tőle, melyik a kedvenc dala Taylortól.

Jelenleg az Anti-Hero. Minden nap meghallgatom

– árulta el.

A track az énekesnő legutóbbi, Midnights című albuma első kislemezeként szolgált, azonban hamarosan már nem ez lesz a legújabb lemeze, hiszen április 19-én érkezik a The Tortured Poets Department. A rajongóknak még kicsit több, mint két hónapot kell várniuk az új dalokra, a focista viszont elmondása szerint már hallott párat a korongról.

Hallottam egy részét, és egyszerűen elképesztő. Alig várom, hogy Taylor leigázza vele az egész világot, amikor megjelenik, de ennél többet nem árulhatok el.

Travis arról is mesélt, mit tanult a párjától, amit a focipályán is tud hasznosítani.

Taylor hihetetlenül életvidám, ezért azt mondanám, azt, hogy hagyjam az egómat a küszöbön, és pozitívan álljak hozzá minden egyes naphoz.

Taylor és sportoló kedvese románca egy barátságkarkötővel kezdődött, amire Travis rábiggyesztette a telefonszámát is. Saját bevallása szerint ő maga sem gondolta volna, hogy bejön a húzása, és lesz valami a dologból – szerencsére nem lett igaza.

Soha nem hittem volna, hogy tényleg megkapja, és hallani fogok utána felőle, de itt vagyunk, és boldogok vagyunk!

Az énekesnő jelenleg Tokióban tartózkodik, ahol a The Eras Tour 2024-es szakaszát kezdte meg 4 teltházas koncerttel, azonban az utolsó japán fellépése után még időben oda fog érni Las Vegas-ba, hogy támogassa kedvesét a nagy napján, a Super Bowlon.