Eredetileg a Why Don’t We új dala lett volna Corbyn Besson első szóló dala

Eredetileg 2014-ben már kiadott a Why Don’t We Corbyn Bessonja egy kislemezt, The Only One címmel, sőt egy akusztikus dalt is piacra dobott már ekkor, de mind a kettőtől eltekint és úgy érzi, most debütált első szóló dalával.

Az énekes eredetileg a jelenleg a menedzserük miatt szüneten lévő Why Don’t We bandából lehet ismerős, de mivel az egész ügyük egyre kacifántosabb, így úgy tűnik minden fiú szólóban alkot a rajongóiknak, amíg nem tudnak visszatérni eredeti formájukban. A most megjelent Love Me Better például annyira kapcsolódik a fiúkhoz, hogy az eredeti tervek alapján ez lett volna a srácok következő kislemeze, a jelenleg utolsónak számító How Do You Love Somebody után, de mint tudjuk, 2022. július 6-án bejelentették, hogy szünetre mennek és azóta sem tértek vissza abból.

Amikor megírtam a dalt Jonah-val és Daniellel, meg még néhány csodás emberrel, éreztem, hogy mennyire különleges a kapcsolatom vele, mint hangzásilag, és sokkal jobban megérintett, mint bármi, amit akkoriban szereztünk. Aztán amikor a szólózenémen kezdtem dolgozni, a jegyzeteim mélyén megtaláltam ezt a dalt és tudtam, hogy ennek kell lennie az első kislemezemnek. A dal és az üzenete is túl volt ahhoz, hogy a jegyzeteimben csücsüljön örökre

– mesélte az énekes.

Ha ez nem lenne elég, az előadó azt is elárulta, hogy még idén szeretne turnéra is indulni, így biztosan ontani fogja magából a dalokat a következő hónapokban.