A Zack és Cody élete színésznőjével erősít a Netflix új vígjátéksorozata

Mindy Kaling neve nem biztos, hogy elsőre ismerős lehet, viszont a nevéhez köthető produceri és színészi munkái már lehet jobban csengenek, ugyanis köze volt például az Én még sosem…, Talk Show vagy a The Mindy Projecthez is. Az új, még cím nélküli Netflixes vígjátéksorozat produceri munkáit is ő jegyzi.

Az egyelőre címmel nem rendelkező sorozat jogait 2021-ben vette meg a Netflix, akkor még egy munkahelyi vígjáték-dráma volt tervben a projekt alatt, viszont mostanra változtak a tervek, ugyanis új csapat került az élre és kiderült, hogy a Los Angeles Lakers inspirálja a történet alapját és itt kerül majd képbe az irodai szál. A női főszerepben egyébként Kate Hudson lesz látható, most pedig csatlakozott hozzájuk az évek során a színészethez visszatérő Brenda Song is, aki sokaknak a Zack és Cody élete c. Disney sorozatból lehet ismerős, mint London Tipton, illetve Scott MacArthur és Drew Tarver is szerepet kaptak a szériában.

Arról, hogy a munkálatok mikor kezdődnek nincs információ, így a bemutató dátumáról sem, de ha saccolnunk kéne 2025-ben érkezhet leghamarabb a sorozat.