Miley Cyrus is fellép az idei Grammy-n, és hamarosan új zenével jön

Utoljára több, mint egy éve lépett színpadra az előadó.

Miley Cyrus tavaly januárban 2023. egyik legnagyobb slágerét villantotta a Flowers című kislemezével, aztán pedig egy előre felvett különkiadást és egy zártkörű rendezvényt leszámítva sehol sem adta elő élőben a szerzeményt – egészen idáig. A Variety ugyanis megerősítette, hogy az előadó is fellép az amerikai idő szerint február 4-én este megrendezésre kerülő Grammy gálán, ahol idén 6 szobrocskáért is versenybe száll. 

A sztár több, mint egy éve, 2022. decembere óta nem lépett fel nyilvános helyen, élő közönség előtt. A díjátadón olyan nevekkel osztozik majd a színpadon, mint Billie EilishDua LipaOlivia Rodrigo, vagy éppen SZA

De ez még nem minden: Miley a hírek szerint hamarosan új zenével is megörvendezteti a rajongóit. A közösségi oldalain megváltoztatta a profilképét, és a biojából eltűnt a legutóbbi albumát és kislemezét népszerűsítő szöveg. Ha pedig ez nem lenne elég jel, a OneRepublic frontembere, Ryan Tedder megerősítette, hogy új dalokon dolgoznak közösen: a slágergyáros producer-dalszerző és énekes az X (korábban Twitter) oldalán osztott újra egy posztot az előadóról pár sejtelmes emojival kiegészítve.

A fanok most találgatnak, vajon mi lehet készülőben. Egyesek szerint az Endless Summer Vacationlemez második felvonása, hiszen a kedvencük az új képein ugyanazt a cipőt viseli, mint az album borítóján, mások úgy gondolják, szimplán egy új kislemezt készül kiadni. 

Olyan pletykák is felröppentek, miszerint Miley egy kifejezetten a rajongóinak szánt projekttel jön, amin régebbi, eddig kiadatlan dalait hallhatjuk majd. Ezt az is alátámasztja, hogy január közepén, egy Louis Vuitton divatbemutatón a 2013-as, eredetileg a Bangerz albumra készült Doctor című dalát játszották. 

Az előadó legutóbbi, nyolcadik korongja, az Endless Summer Vacation tavaly márciusban jelent meg, és olyan slágerek kaptak rajta helyet, mint a Flowers, a River, vagy éppen a Jaded. Azóta egy kislemezt dobott piacra Used to Be Young címmel, melyet nyár végén kaptunk meg, és rákerült a lemezre is.

Bár egyelőre nem tudni, hogy pontosan mit tervez Miley, annyi biztos, hogy valami készülőben van.