Ekkor érkezik Liam Payne visszatérő dala, melyet a One Direction slágereinek dalszerzőjével készített el

Egy újabb részletet is megosztott a trackből.

Nyakunkon Liam Payne visszatérése. Az énekes január végén archiválta az összes Instagram bejegyzését, és két új képpel tudatta a követőivel, hogy hamarosan kezdetét veszi a karrierjének új fejezete, most pedig a pontos dátumról is lehullott a lepel. Bejelentette, hogy a visszatérő dala, melyből pár napja hallhattuk az első részletet, a Teardrops címet kapta, és március 1-én jelenik meg.

De ez még nem minden: megosztott egy újabb részletet is a szerzeményből, melyet a One Direction legnagyobb slágereinek a dalszerzőjével, Jamie Scott-tal készített el. Jamie olyan dalokat írt a bandával közösen, mint például a Midnight Memories, a Story of My Life, a Night Changes, vagy éppen a Drag Me Down, mellette pedig a ’90-es és 2000-es évek népszerű fiúbandája, az NSYNC sztárja is munkálkodott a tracken.

Békére leltem, miközben az új zenémen dolgoztam Jamie Scott-tal (remélem, sokatoknak ismerős ez a név). És igen, páran már rebesgettétek… A Teardrops-ban csatlakozott hozzánk a csodálatos JC Chasez is az NSYNC-ből. Hatalmas megtiszteltetés, és egyben roppant inspiráló is volt vele dolgozni

– írta Liam a hírlevelében a fanoknak.

A sztár a TikTok oldalán egy másik videót is megosztott, melyben a közelgő albuma munkálataiba leshetünk be egy kicsit, és mesél is benne a lemezről.

Rengeteg könnycsepp hullott az új dalok készítése közben. Ez az album magába foglalja az egész tavalyi évemet. Minden egyes dal arról szól, hogyan éreztem magam azokon a bizonyos napokon, így másokat is átsegíthetnek a nehéz időszakokon, vagy éppen segíthet valakinek megünnepelni valamit. Ezt akartam elérni ezzel a lemezzel, és ez a legjobb dolog a munkámban.

@liampayne Teardrops???? Pre-save the single now #NewMusic #Teardrops ♬ original sound – Liam Payne

A Teardrops-t ide kattintva tudod előre lementeni.

Liam utoljára három éve jelentkezett új zenével, a Sunshine című kislemezzel, mely a Hibás Ron animációs film betétdalául szolgált. Első, és eddigi egyetlen lemeze, az LP1 2019-ben jelent meg, és olyan slágerek kaptak helyet rajta, mint a Strip That Down, a Rita Orával közös For You, a Bedroom Floor, vagy éppen a J Balvin közreműködésével készült Familiar.