Szőke lett Camila Cabello, és készen áll visszatérni

Nyakunkon az énekesnő visszatérő dala.

Nyakunkon Camila Cabello nagy visszatérése. Az énekesnő a napokban a stúdióból osztott meg képeket a közösségi oldalain, amivel egyből lázba is hozta az új zenére éhes rajongóit, most pedig megmutatta új, szőke tincseit, és pár másodpercet is a visszatérő dalából.

A sztár egy videót posztolt, melyben saját magát kamerázza, alatta pedig egy részlet szól az új zenéjéből.

Itt az idő

– írta hozzá.

Azt egyelőre nem árulta el, hogy mikor érkezik a soron következő, negyedik albumának a felvezető kislemeze, azonban az ízelítő alapján napokon belül számíthatunk a bejelentésre.

Camila legutóbbi lemeze, a Familia 2022. tavaszán jelent meg, és olyan slágerek kaptak rajta helyet, mint a Don’t Go Yet, az Ed Sheerannel közös Bam Bam, vagy éppen a Willow közreműködésével készült Psychofreak. Azóta pár kollabot dobott csak piacra, de szólózenével már két éve nem jelentkezett.

Az énekesnőt egyébként párszor már láthattuk szőke tincsekkel, például 2019-ben, a Mark Ronsonnal közös Find U Again klipjében, és néhány eseményen is, pár hónapja pedig a Cosmopolitannek azt nyilatkozta, hogy szívesen befestené a haját, de fél, hogy tönkretenné vele.