Less bele A Bridgerton család 3. évadába

Itt az első ízelítő az új részekből.

Jövő hónapban lesz két éve, hogy megjelent a nagysikerű A Bridgerton család második évada, azonban az új részekre még mindig hónapokat kell várnunk. A folytatás két részletben érkezik a Netflixre: az első fele május 16-án, a második pedig június 13-án. Bár a premier még messze van, a streaming óriás a rajongók legnagyobb örömére megosztotta az első ízelítőt a harmadik évadból, melynek ezúttal Colin és Penelope lesznek a főhősei.

A rövid, csupán fél perces videóban Penelope bókol Colinnak, és egy igencsak intim pillanaton osztoznak, mielőtt észbe kapnának, és terelnék a témát.

És hogy mire is számíthatunk a folytatásban?

Penelope (Nicola Coughlan) kezd túllépni a régóta tartó érzelmeken, melyeket Colin (Luke Newton) felé táplál, miután meghallotta a becsmérlő szavakat, amiket róla mondott. Ettől függetlenül úgy látja, eljött az ideje, hogy férjet szerezzen magának, és lehetőleg egy olyat, aki elég személyes szabadságot biztosít neki ahhoz, hogy folytathassa a kettős életét, mint Lady Whistledown, minél messzebb az anyjától és a nővéreitől. Azonban Penelopénak nincs elég önbizalma, emiatt pedig minden próbálkozása katasztrofális kudarcot vall. 

Eközben Colin új külsővel tért vissza a nyári utazásáról, és igencsak vonzó fiatalember lett belőle, de csalódott lesz, amikor Penelope, az egyetlen ember, aki mindig is önmagáért szerette, ridegen viselkedik vele. Elhatározza, hogy helyreállítja a barátságukat, ezért felajánlja neki, hogy a mentora lesz, és együtt elég magabiztossá teszik Penelopét ahhoz, hogy férjet találjon magának. Azonban a leckék egy kicsit túl jól kezdenek működni, így Colinnak be kell látnia, hogy nem csupán barátként tekint a lányra. 

A helyzetet bonyolítja a Penelope és Eloise Bridgerton (Claudia Jessie) közötti feszültség. Eloise szokatlan helyen tesz szert egy új barátra, Penelope pedig egyre több társasági eseményen vesz részt, ezáltal pedig egyre nehezebb is megtartania a tikták, hogy ő Lady Whistledown.