Egyedül készítette el az új albuma nagy részét Ariana Grande

Nem csoda, hogy ez az eddigi kedvenc lemeze.

Tavaly októberben röppentek fel először a pletykák, miszerint Ariana Grande gőzerővel dolgozik az új albumán, a hírek pedig hamar be is igazolódtak. Az énekesnő visszatérő kislemeze, a yes, and? idén január közepén jelent meg, nem sokra rá pedig bejelentette, hogy a várva várt hetedik korongja, az eternal sunshine kicsit több, mint egy hónap múlva, március 8-án kerül a boltok polcaira és a streaming platformokra. 

Most pedig egy videót osztott meg a követőivel a közösségi oldalain, amit egy novemberi meetingen vettek fel a kiadójával. Megtudhattuk belőle többek között, hogy a lemez nagy részét egyedül készítette el, és nagyon gyorsan haladt a munkálatokkal. 

Ari a tavalyi évet főként a közelgő filmje, a Wicked forgatásával töltötte, azonban, amikor a színészek sztrájkja miatt leálltak a munkálatok, elmondása szerint egyből stúdióba vonult, hogy az új zenéjén doglozzon, amihez a slágergyáros Max Martint hívta segítségül.  

Amint elkezdődött a sztrájk, rögtön a stúdió felé vettem az irányt. Szeptemberben egy hetet dolgoztam Max Martinnal, aztán egy darabig minden egyes nap egyedül munkálkodtam a lemezen, októberben pedig szintén egy hétig Max-szel

– mesélte.

A sztár arról is mesélt egy kicsit, hogy mire számíthatunk a lemezen. Elárulta, hogy egy konceptalbum lesz, vagyis az összes trackje kapcsolódni fog egymáshoz, és a legtöbb igencsak személyes hangvételűre sikeredett. 

Mondhatni egy konceptalbum lesz, hiszen minden dal rajta ugyanannak a történetnek a darabkája. Egyes dalok nagyon személyesek, párban pedig eljátszom azt a szerepet, amit néha az emberek várnak tőlem. 

Az eternal sunshine-on, melynek egyébként a címét Jim Carry 2004-es Egy makulátlan elme örök ragyogása, angolul Eternal Sunshine of the Spotless Mind című filmje inspirálta, 13 dal kapott helyet. Az első szám az intro (the end of the world) lesz rajta, az ötödik a címadó szerzemény, a yes, and? pedig a kilencedik lesz a dallistán. 

Azt is elárulta az énekesnő, hogy ez az eddigi kedvenc lemeze, és van egy olyan érzése, hogy a rajongóié is ez lesz.

A videót Ari és a kiadója meetingjéről itt tudod csekkolni: