Váratlan kollab a láthatáron: érkezik SZA és a Paramore közöse

Az énekesnő hivatalosan is megerősítette a hírt.

Korábban már felröppentek a pletykák, miszerint összeáll egy közös dal erejéig SZA és a Paramore, most pedig az R&B díva hivatalosan is megerősítette a hírt. Az énekesnő az Apple Music TikTok oldalán válaszolt pár rajongó kérdésére, az egyikük pedig a váratlan közreműködésről faggatta.

Hamarosan, hamarosan érkezik. Dolgozunk rajta

– árulta el SZA.

A következő kérdés egyébként az volt, hogy melyik dalt élvezi a legjobban előadni élőben, amire a pop-punk beütésű F2F volt a válasza. Érdekesség, hogy a sztár a Paramore énekesnőjéhez, Hayley Williams fordult tanácsért, mielőtt ebben a stílusban is bemutatkozott volna, és rátette volna a tracket a legutóbbi, SOS című lemezére – erről a Los Angeles Times-nak mesélt tavaly.

Tőle kérdeztem meg, hogy szar szám lett-e, vagy sem, hiszen ő mégiscsak ebből a műfajból él meg. Azt mondta, szerinte szuper lett.

SZA 2022-ben, öt év kihagyás után dobta piacra a második albumát, az SOS pedig teljesen új magasságokba repítette a karrierjét. A Kill Bill című slágerével az egész világot letarolta, de nagyot ment még a Good Days, az I Hate U, a Shirt, a Nobody Gets Me, és a Snooze is, a folytatás pedig már úton van.

Az énekesnő ugyanis bejelentette az idén érkező, következő projektjét, mely a LANA címet kapta, és egyben az SOS deluxe változataként fog szolgálni. Vajon ezen kap majd helyet a Paramore-ral közös track is?

Az Apple Music-os Q&A-t itt tudod csekkolni:

@applemusic #SZA is here to answer your burning questions. ❤️‍???? Don’t miss #AppleMusicLive ♬ original sound – Apple Music