Zendaya már készen áll a Dűne 3. részére

Igaz, a nagyközönség még a második Dűne filmet sem látta, Zendaya már a folytatásról álmodozik. Igaz, ők sem kaptak még semmi biztosat, sőt még az sincs kőbe vésve, hogy egyáltalán lesz harmadik része a franchise-nak. Egyébként a Dűne filmek testvérét, a hozzá kapcsolódó sorozatot szintén hazánkban forgatták, erről itt írtunk bővebben.

Igaz, a rendező és a csapata már több alkalommal is kimondta, hogy ők szeretnének folytatás, tudjuk, hogy ez nem ilyen könnyen megy. Mostmár publikusan Zendaya is csatlakozott hozzájuk, mivel most olvassa azt a könyvet, amin a harmadik film alapulna:

Hogy benne lennék-e? Természetesen! Bármikor hív Denis, igent mondok rá. Nagyon izgatott vagyok, hogy mi történik a folytatásban. Most kezdtem A Dűne messiását és akkor jöttem rá, hogy mi még csak az első részt forgatjuk. Sok odafigyelést igényel, de nem is lehetne jobb kezekben, mint Denis, hiszen ő szeretettel nyúl az anyaghoz.

Majd ezek után úgy fogalmazott, hogy amikor a rendező készen áll és a franchise elbír egy harmadik részt is, nem kérdés, hogy visszabújik-e karaktere bőrébe. Hozzátette, hogy Denis nem igazán oszt meg semmit velük addig, amíg nincs minden teljesen kidolgozva, mert mindig a tökéletességre törekszik. A Dűne második része február 29-én érkezik a hazai mozikba.