Budapesten forgat hamarosan Rami Malek és A Fehér Lótusz sztárja

Februárban kezdenek el munkálkodni fizikálisan is a Nuremberg c. drámán, melynek forgatási helyszíne nem lesz más, mint Budapest. A film főszereplői nem mások lesznek, mint Russel Crowe, Rami Malek és Michael Shannon.

A mostani sajtóhírek szerint több új színész is csatlakozott az alkotáshoz, mint mondjuk Richard E. Grant (Saltburn), Leo Woodall (A Fehér Lótusz), John Slattery (Mad Men – Reklámőrültek), Lydia Peckham (A majmok bolygója: A birodalom), Wrenn Schmidt (For All Mankind), Lotte Verbeek (Outlander – Az idegen) and Andreas Pietschmann (Sötétség).

A film egyébként háború utáni Németországban játszodik majd, és a szövetségesek által a legyőzött náci rezsim ellen folytatott hangsúlyos pereket taglalja. Vanderbilt a saját forgatókönyvéből rendezi, amelyet Jack El-Hai The Nazi and the Psychiatrist című könyvéből adaptált. A forgatás várhatóan február elején kezdődik fővárosunkban és 4-6 hónap közötti időt biztosan felölel majd, így újra hollywoodi sztárokkal találkozhatunk Budapest utcáin.