Kiderült, mikortól lesz nézhető a Young Royals utolsó évada

A sorozatzáró részt egy héttel a többi után kapjuk meg.

Idén véget ér a Netflix népszerű svéd sorozata, a Young Royals, vagy magyar címén a Szerelem vagy kötelesség, most pedig az is kiderült, mikor jelenik meg a harmadik, és egyben utolsó évad. Eddig csak annyit lehetett tudni, hogy márciusban jönnek az új részek, most viszont a pontos dátumról, vagyis dátumokról is lehullott a lepel.

Az első öt epizód március 11-én kerül fel a streaming platformra, az évadzáró pedig, mely egyben a széria befejező része is lesz, egy héttel később, március 18-án válik elérhetővé. A dátumokkal együtt az évad hivatalos plakátját is megkaptuk:

A sorozat utolsó felvonásának az első előzetese egy hete érkezett meg, és természetesen kiderült pár részlet belőle a folytatás történetéről: Wilhelm visszatér a Hillerskába, ahol mindenkit az érdekel, innentől vajon hivatalosan is egy párt fognak-e alkotni Simonnal. De tényleg így lesz, és megkapja Wilhelm és Simon a happy endet?

A széria 2021. nyarán startolt el. Egy elit bentlakásos iskolában, a Hillerskában játszódik, és a svéd herceg, Wilhelm történetét mutatja be, aki beleszeret egy másik diákba, Simonba, a szerelmük pedig nem kis felfordulást okoz.

Az összes, már jól ismert főhős visszatér a harmadik évadban, így viszontláthatjuk majd a képernyőn Edvin Rydingot, Omar Rudberget, Frida Argentot, Malte Gårdingert, és Nikita Ugglat is.