Egy sorozatban Joey King és Logan Lerman

Már a premier dátuma is megvan.

Érkezik a Hulu új, sajátgyártású minisorozata We Were the Lucky Ones, ami igaz történeten alapul és Georgia Hunter könyvét dolgozza át, ami egy lengyel zsidó házaspár küzdelmeiről szól a második világháború idején, akiknek közös céljuk a túlélés és az, hogy újra láthassák még egymást életük során.

A sorozat realisztikusan mutatja majd be a nézők számára a 20- század legborzalmasabb időszakát. A főszerepben Joey King (A csókfülke, A tett, A hercegnő) és Logan Lerman (Egy különc srác feljegyzései, Percy Jackson és az olimposziak) lesz látható, illetve mellettük még Hadas Yaron, Henry-Lloyd Hughes, Amit Rahav, Sam Woolf, Michael Aloni, Moran Rosenblatt, Eva Feiler, Lior Ashkenazi, és Robin Weigert is.

A premierre március 28-án kerül majd sor és minden héten új epizódra lehet majd számítani, igaz, arról még nincs hír, hogy ahol kizárólag Disney+ érhető el, ott mikor számíthatunk a bemutatóra, de valószínűleg nem sokkal később. A sorozat első előzetese sem érkezett még meg, kizárólag néhány betekintő kép, amiből le tudjuk szűrni az epizódok hangulatát.