Jön Britney Spears filmje a Netflixre

Pontosan 22 évvel a premier után válik elérhetővé a streaming platformon.

2002-ben mutatták be a Crossroads, vagy magyar címén az Álmok útján című filmet Britney Spears főszereplésével, most pedig, pontosan 22 évvel a premier után, február 15-én érkezik a Netflixre az akkoriban a kritikusok által lehúzott, de a rajongók körében igazán kedvelt alkotás.

Az Álmok útján három gyerekkori barát, Lucy, Kit, és Mimi történetét meséli el, akik 8 külön töltött év után ismét felfedezik a barátságuk erejét egy egész országon átívelő kiruccanás keretein belül. A tervük rizikós: majdnem, hogy semmi pénzük nincsen, de tele vannak álmokkal, így Mimi jóképű barátja, Ben kocsijával útnak indulnak, hogy megvalósítsák őket. A kaland során nemcsak, hogy olyan élményeket szereznek, amik örökre megváltoztatják az életüket, de arra is rájönnek, mennyire fontos, hogy mindig a szívük vágyait kövessék.

A film, amellett hogy szórakoztató, és romantikus szál is van benne, olyan komoly témákat is feldolgoz, mint a tini terhesség, a nemi erőszak, vagy éppen a bonyolult szülő-gyerek kapcsolatok.

Britney mellett feltűnik még az alkotásban többek között Zoë SaldanaTaryn ManningAnson Mount, és Kim Cattrall is, és olyan Britney-dalok csendülnek fel benne, mint az I’m Not a Girl, Not Yet a Woman, vagy éppen az I Love Rock ‘N Roll. A forgatókönyvet Shonda Rhimes írta, a rendező pedig Tamra Davis volt. 

A film egyébként tavaly októberben a mozikba is visszatért csupán két napra, Britney könyvének a megjelenése alkalmából, azonban sajnos a hazai mozik nem tűzték műsorra. Jó hír viszont, hogy az alkalomra a filmzenei albumot újra kiadták, 3 vadiúj, addig soha nem hallott remixszel.