Majdnem 10 év után új albummal jön Jason Derulo

A megjelenés dátumáról egyelőre nem hullott le a lepel.

Jason Derulo karrierje 2009-ben startolt el, az első hat évében pedig ki is adott négy albumot. A legutóbbi ezek közül 2015-ben jelent meg Everything Is 4 címmel, és az elmúlt évtizedben sem hagyta új zene nélkül a rajongóit, hiszen számos slágert dobott piacra, most pedig elérkezettnek látta az időt arra, hogy egy új lemezt is kiadjon.

Az énekes az Instagram oldalán jelenette be az ötödik, visszatérő korongját, mely a Nu King címet kapta, és a borítójáról is lehullott a lepel. 

A várakozásnak vége, jön a Nu King album

– írta.

A borítóért lapozzatok az alábbi Instagram posztban:

Azt egyelőre nem osztotta meg, hogy pontosan mikor jelenik meg a lemez, azonban már előre le lehet menteni a streaming platformokon ide kattintva, hogy elsőként hallgathassuk, amikor megérkezik.

A slágergyáros énekes egy 24 dátumos európai turnéra is indul, mely az album után a Nu King World Tour nevet kapta. A koncertsorozat február 22-én veszi kezdetét Stockholmban, hozzánk legközelebb pedig Bécsbe látogat el vele március 23-án – a jegyinfókért katt ide!

Nincs mindenki elájulva egyébként a lemez borítójától: többen kritizálták Jasont a töviskorona miatt, amit a fotón visel, ugyanis szerintük ezzel a keresztény vallást parodizálja.