Végre elkezdték forgatni az Emily Párizsban 4. évadát

Remélhetőleg már nem kell sokat várni az új részekre.

2020. óta a tavalyi volt az első év, hogy nem jelent meg új évad a Netflix Emily Párizsban című sikersorozatából, ami persze nem véletlen. A folyatást az eredeti tervek szerint nyáron kezdték volna el forgatni, és év végén már nézhettük is volna az új részeket, azonban erre a hollywoodi sztárjkok miatt nem került sor. Most azonban jó hírt osztott meg a rajongókkal a streaming platform és a sorozat főhősét alakító Lily Collins, ugyanis bejelentették, hogy hivatalosan is megkezdődtek a negyedik évad munkálatai.

Valaki azt mondta, hogy negyedik évad?! Végre újra együtt lehetek az Emily Párizsban bandámmal Párizsban, ami szuper érzés. Bár lehet, hogy egy kicsit dolgoznom kell még a szelficsináló képességeimen Emily kedvéért…

– írta a színésznő az Instagram oldalán.

A legutóbbi évadban Alfie (Lucien Leviscount) szakított Emily-vel, mert megtudta: egyezséget kötött Camille-jel (Camille Razat), miszerint egyikőjük sem jöhet össze Gabriellel (Lucas Bravo), ugyanis mindketten túl erős érzelmeket táplálnak iránta. Ennek ellenére Camille szépen lassan visszacsordogált a séf életébe, jókora drámát kreálva ezzel. Vajon itt az ideje, hogy Emily és Gabriel között egy egészséges kapcsolat alakuljon ki végre az eddigi drámák után?

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikorra tervezik az új részek premierjét, de az eddigi évadoknak csupán pár hónap kellett a munkálatok befejeztével, hogy megjelenjenek, így remélhetőleg már nem kell rá sokat várnunk. 

És hogy mire számíthatunk benne? Annyi biztos, hogy a már jól ismert szereplők, így például William Abadie, Bruno Goery, aki nemrég Budapesten forgatott, Ashley Park, és Samuel Arnold is visszatérnek a képernyőre. Lily Collins korábban azt nyilatkozta, hogy a negyedik évad valószínűleg nem csak a francia fővárosba, de Olaszországba is elkalauzol minket, Mindy énekesi karrierje pedig fordulóponthoz érkezik, miután az egyik dalát kiválasztják az Eurovízióra.