Majdnem szerepet ajánlottak Harry Styles-nak az új Bajos csajokban

Igaz, elég rövid szerep lett volna.

20 évvel az eredeti megjelenése után megérkezett az ikonikus Bajos csajok című film újragondolt, musical változata, mely az Egyesült Államokban már egy hete moziműsoron van, a hazai premierről azonban egyelőre semmi hír nincsen. Az alkotásban olyan színészek tűnnek fel, mint a megálmodója, Tina Fey, Reneé Rapp, Christopher Briney, vagy éppen Ashley Park, a rendezői, Arturo Perez Jr. és Samantha Jayne pedig most elárulták, hogy eredetileg egy igazi szupersztárral tervezték megfűszerezni a szereplőgárdát.

Nem mást szerettek volna látni a filmjükben, mint Harry Styles-t, azonban ha azt gondolnánk, hogy az egyik főszereplő, Aaron karakterét alakította volna az énekes, nagyot tévedünk. Ennél egy sokkal-sokkal rövidebb, mindössze pár másodperces szerepet képzeltek el neki: Glen Coco-ét.

A Hollywood Reporternek mesélte a páros, hogy a casting során egyből Harry jutott eszükbe, amikor a kicsi, de ikonikus szerepről beszéltek:

Emlékszem, mindketten arra gondoltunk: felkérhetnénk Harry Styles-t

– emlékezett vissza Arturo Perez Jr.

Ha esetleg valaki nem emlékezne, ki is az a Glen Coco: a 2004-es film egyik jelenetében Damian (Daniel Franzese) mikulásnak öltözve cukorkákat osztogat a suliban, amiket a diákok egymásnak küldtek. Glen Coco négy cukrot is bezsebelt a többiektől, amire Damien elismerően megjegyzi: „Glen Coco, mázlista Glen Coco”.

Bár elég sokáig Harry-re pályáztak a készítők, végül más megoldást találtak: a cukorkákat egyenesen a kamerának dobták, így tulajdonképpen a közönség lett Glen Coco.

Szeretjük áttörni a negyedik falat, szóval úgy voltunk vele, miért ne lehetnénk mindannyian Glen Coco-k? Így 20 év után végre mindenki Glen Coco-nak érezheti magát

– tette hozzá Samantha Jayne.