Bántalmazta a testvére Doja Catet – még a fogát is kiverte

A rapper édesanyja távolságtartást kért a fia ellen.

Durva vádakkal fordult a bírósághoz Doja Cat édesanyja. Deborah Elizabeth Sawyer állítja, hogy a fia, és egyben a rapper testvére, Raman Dalithando Dlamini az elmúlt év során többször megfenyegette és fizikailag bántalmazta őt, a legutóbbi incidens pedig nemrég, idén januárban történt. De ez még nem minden: a nő elmondása szerint a 30 éves férfi nem csak őt, de a híres lányát is zaklatja, mi több, komoly sérüléseket is okozott neki.

A TMZ birtokába jutott bírósági papírok szerint Raman fizikailag és szóban is bántalmazta Doját. Amellett, hogy lekicsinylő és degradáló stílusban beszélt vele, zúzódásokat és vágásokat okozott a testén, kiverte a fogát, és még a személyes tárgyait is ellopta és megrongálta. A sztár az édesanyja elmondása szerint traumatizált állapotban van, és nem érzi magát biztonságban.

Az édesanyja távolságtartást kért a fia ellen, amit a bíró jóvá is hagyott, azonban ugyanezt a védelmet nem biztosította Dojának, azzal az indokkal, hogy ehhez magának a rappernek kell a bírósághoz fordulnia. Érdemes megemlíteni, hogy Deborah-nak egyszer már volt távolságtartási végzése a fia ellen, azonban ez azóta már elévült.

A TMZ felkereste az esettel kapcsolatban Doja szóvivőit, akik nem kívánták kommentálni a történteket.