Perrie Edwards: már majdnem kész az első albumom

Már azt is kiválasztotta, melyik három dalt adja ki róla először.

2022-ben, több, mint egy évtized után vonult szünetre a Little Mix határozatlan időre, hogy a tagjai szabadabban bontogathassák a szárnyaikat, és szólóban is megmutathassák a nagyvilágnak, mit is tudnak. A rajongók azóta tűkön ülve várják a három kedvencük debütáló albumait, de eddig csak Leigh-Anne jelentkezett közülük szólózenével, és még ő sem adta ki a lemezét. Azonban most úgy tűnik, Perrie Edwards is hamarosan berobbantja a szólókarrierjét, ugyanis elárulta, hogy majdnem kész az albuma, és azt is tudja már, melyik dalokat adja ki róla először.

Az énekesnő a közösségi oldalain, egy videóban mesélt a követőinek arról, hogyan is áll a munkálatokkal, és mire számíthatunk tőle.

Addig nem akartam eldönteni, melyik dal legyen az első kislemez, és ki se szerettem volna adni, amíg nem fejezem be az albumom, vagy nincs olyan fázisban, hogy már majdnem kész. Most úgy érzem, már nagyon közel áll hozzá, ami nagyon izgalmas, így már el is döntöttük, melyik dal jelenik meg róla először

– kezdte.

A sztár elmondása szerint a munkálatok kezdetekor ő maga sem tudta, milyen irányba induljon el, hiszen sok különböző zenei műfajt szeret, ezért rengeteget kísérletezett a stúdióban. Végül nem kötelezte el magát egy adott műfaj mellett, helyette többe is belekóstolt, ezt pedig a korong kislemezei is tükrözni fogják.

Nyilván azt remélem, hogy már az első kislemezt is szeretni fogjátok, de már az is megvan, melyik lesz a második és a harmadik, és mindegyik nagyon különbözik egymástól. Amikor elkezdtem a lemezen dolgozni, fogalmam sem volt, milyen műfaj felé induljak el, ezért sokat kísérleteztem. Rengeteg különböző műfajt és hangzást imádok, így a saját dalaim sem ugyanolyanok.

És hogy mikor jelenik meg végre a várva várt debütáló album? Erre egyelőre csak annyit tud mondani, hogy hamarosan, de nagyon büszke rá.

Nagyon büszke vagyok rá. Eddig mindig azt mondogattam, hogy „nem, nem akarok semmit kiadni, amíg nincs kész, még nincs kész, még mindig nincs kész”, de mostmár kész van. Alig várom már, hogy megoszthassam veletek a zenémet, és nagyon izgatott vagyok miatta. Hamarosan jön, és tudom, hogy utáljátok ezt a szót, de ennél többet egyelőre nem mondhatok. Szóval hamarosan.

@perrieedwards

Music updates ???? desperate to leak everything but trying my best to be patient ????

♬ Forget Me (Cover) – Celina Sharma