Újabb dalt hozott nekünk Nicki Minaj Gag City-ből

Íme a Press Play!

Tavaly december elején dobta piacra Nicki Minaj a várva várt visszatérő albumát, a Pink Friday 2-t, de ezzel nem ért véget a meglepetések sora, amivel a rajongóinak készült. Pár napra rá kiadta ugyanis a korong deluxe kiadását, melyet a fanok által kreált képzeletbeli város, Gag City után nevezett el, most pedig egy újabb tracket csapott hozzá a dallistához – megérkezett a Pink Friday 2 (Gag City PLUTO Edition).

A lemezen így már nem kevesebb, mint 25 dal kapott helyet, a legújabb pedig a Future-rel közös Press Play. A párosnak nem ez az egyetlen kollabja az anyagon, ugyanis a Nicki Hendrix című számon is közösen dolgoztak.

A rapper tavaly 5 év kihagyás után jelentkezett új albummal, és természetesen a siker nem maradt el: az Pink Friday 2 a Billboard 200 lista élén debütált, és majdnem 100 millió lejátszást generált a Spotify-on csak az első három napban.

Nicki turnéra is indul a lemezzel. A Pink Friday 2 koncertsorozat március 1-én veszi kezdetét Oaklandben, az Egyesült Államok után pedig május végén érkezik vele Európába, ahol olyan városokban lép majd fel, mint Amszterdam, London, Párizs, Köln, vagy éppen Berlin.