Igazi dance királynőként tündököl Bebe Rexha

Íme a Deep In Your Love!

Újabb bulihimnusszal örvendeztette meg a rajongóit Bebe Rexha. Az énekesnő ezúttal a brazil DJ/producerrel, Alokkal állt össze a Deep In Your Love című közösükhöz, melyben igazi dance királynőként tündököl. 

A két sztár tavaly, a szomszédos, Kolozsváron megrendezésre kerülő UNTOLD fesztiválon találkoztak először, ekkor jött nekik a közös munka ötlete.

Bebe-vel először Romániában találkoztunk egy fesztiválon, és hatalmas öröm volt elkészíteni vele a Deep In Your Love-ot mind online, mind pedig személyesen, amikor Brazíliába látogatott. Nyakunkon az idei tavaszi és nyári fesztiválszezon, és alig várom, hogy az emberek a dalunkra bulizhassanak

– nyilatkozta Alok. 

Az énekesnő hasonlóan pozitívan fogalmazott a producerről:

Szuper móka volt Alokkal dolgozni, és alig várom, hogy mindenki hallhassa, mit alkottunk közösen. 

Bebe-től abszolút nem idegenek a DJ-kollabok: karrierje során dolgozott már Martin Garrix-szel, Topic-kal, Jax Jones-szal, David Guettával pedig többször is. A legutóbbi albuma, a Bebe tavaly tavasszal jelent meg, és azon is a dance zene került az előtérbe. 

Alok dalaiban hallhattuk már korábban Ava Maxet, Tove Lo-t, Ellie Gouldingot, és Jason Derulo-t is, a neve pedig garancia egy ütős EDM trackre.