Zenei pályára lépett a Pretty Little Liars sztárja, Bailee Madison

Íme a Kinda Fun!

Bailee Madison neve valószínűleg a legtöbb embernek a 2010-es évek sikersorozata, a Pretty Little Liars újragondolt változatából cseng ismerősen, mely 2022-ben startolt el az HBO Maxen. A második évad már úton van, és tavaly decemberben be is fejeződtek a munkálatai, de addig is a színésznő egy új terepen próbálja ki magát: zenei pályára lépett, és megjelent az első dala.

A szerzemény a Kinda Fun címet kapta, és egy pozitív, chilles popszám lett, ami biztosan jókedvre deríti a hallgatóit.

A sztár elmondása szerint pár hónappal ezelőtt, amikor még tartott a hollywoodi színészek sztrájkja, úgy érezte, nem tudja hol levezetni a kreatív energiáit, és így született meg a debütáló kislemeze.

Egyik nap csak a pasimmal lógtam otthon, a stúdiójában, és elkezdtünk zenélni és dalokat írni. A folyamat teljesen azt tükrözte, hogy ki is vagyok én: tulajdonképpen az eddig életemet ünnepeltük vele, az izgalmakat, és azt, hogy meg vagyok békélve azzal, ahol most tartok

– írta a TikTok oldalán.

Az énekes-színésznő párja egyébként nem más, mint a New Hope Club nevű bandából ismert Blake, aki nem meglepő módon a track producere is volt.

Bailee-t nem most hallhatjuk először énekelni. Ő volt az egyik főhőse ugyanis a 2021-ben megjelent Életem nyara című Netflixes musicalnek, melynek a 12 dalából nyolcban az ő hangja is felcsendül. A Kinda Fun az első saját dala, de elmondása szerint nem az utolsó, és ez még csak a kezdet számára.