Kiderült, miről pletykált Selena Gomez és Taylor Swift a Golden Globe-on

Nem, nem Timothée Chalametről és Kylie Jennerről.

Magyar idő szerint most hétfőn hajnalban rendezték meg az idei Golden Globe-díjátadót, melyen részt vett Selena Gomez és Taylor Swift is, ugyanis mindketten a jelöltek között voltak. Bár díjat egyikőjüknek sem sikerült hazavinnie, mégis szinte az egész internet róluk beszélt a gálát követően – egészen pontosan arról, hogy vajon miről pletykálhattak a reklámszünetben. A két sztárról ugyanis futótűzként terjedt a videó, melyen Keleigh Tellerrel kiegészülve szemmel láthatóan valami szaftos pletykán csámcsognak, amitől még Taylor szája is tátva maradt.

A neten az a hír kapott szárnyra, hogy a téma a szintén jelenlévő Timothée Chalamet és Kylie Jenner voltak: a narratíva szerint Selena szeretett volna egy képet csinálni a Wonka sztárjával, viszont a barátnője, Kylie ezt nem engedte neki. Az énekes-színésznő azonban egy Instagram poszt alatt, a komment szekcióban elárulta, hogy ennek köze sincs a valósághoz:

Neeeem, csak elmeséltem Taylornak, hogy két barátom kavarni kezdett. Nem mintha bárkinek is bármi köze lenne hozzá

– írta.

A pletykát egyébént nem sokkal Selena előtt Timothée is cáfolta. A színészt a TMZ kérdezte az esetről, egészen pontosan arról, hogy jó viszonyban vannak-e Gomezzel, amire azt felelte, hogy „persze, természetesen”, majd arra a kérdésre, hogy az énekes-színésznő, és Kylie között van-e bármiféle feszültség, azt válaszolta, hogy „nincsen, jó a viszonyuk”.

Íme pár videó a pletykakörről, amivel egyszerűen nem tudunk betelni: