Ava Max elárulta, visszahozza-e valaha ikonikus, egyik oldalon rövid, másikon hosszú frizuráját

A rajongók biztosan odalennének, ha ismét a régi hajával láthatnák kedvencüket.

Ava Max nemcsak az elképesztő hangi adottságainak, a kreatív videóinak, és a fülbemászó popdalainak köszönhetően lett híres, hanem egyedi stílusának is, melyben a karrierje első éveiben nagy szerepe volt a különleges frizurájának. Az énekesnő haja ugyanis sokáig egyik oldalon rövid, a másikon pedig hosszú volt, ami teljes mértékben a védjegyévé vált, és a rajongóival el is nevezték Max cutnak – éppen ezért is volt olyan meglepő, amikor két éve megvált tőle.

Azóta az előadó kiadta a második albumát, a Diamonds & Dancefloors-t, és a fellépésein, a videóiban, és a fotósorozatain láthattuk szőke, vörös, és barna hajjal is, de a régi frizuráját egyszer sem hozta vissza. Vajon láthatjuk-e még valaha Max cuttal? Az Instagram oldalán, egy élő videóban adott választ a kérdésre, amit egy rajongó tett fel.

Nem is tudom… Talán. Egy nagyon különleges alkalomnak kellene lennie ahhoz, hogy visszahozzam, és még akkor is… Még egy különleges alkalomkor sem tudom, hogy visszatérne-e

– árulta el.

A sztár harmadik albuma egyébként idénre várható, amihez szinte biztosak lehetünk benne, hogy ismét változtat egy kicsit a stílusán. A lemezről egyelőre csak annyit tudni, hogy Ava gőzerővel dolgozik rajta, de addig is hamarosan érkezik a Kygo-val közös trackje, a Whatever, amibe már bele is tudunk hallgatni.