Befutott az Egy nap című sikerkönyv alapján készült sorozat előzetese

Az alkotás februárban érkezik a Netflixre.

Ismét megelevenedik a képernyőn David Nicholls 2009-es sikerkönyve, az Egy nap, méghozzá egy Netflix-sorozat keretein belül. A díjnyertes bestsellert először 2011-ben, két évvel a megjelenése után filmesítették meg Anne Hathaway és Jim Sturgess főszereplésével, az új széria pedig a regényből és a filmből is táplálkozik. A premier idén februárban lesz, most pedig az előzetes is befutott hozzá.

A történet 1988. július 15-én veszi kezdetét, amikor is a két főhős, Emma Morley és Dexter Mayhew befejezik az egyetemet. Bár éveken keresztül egy iskolába jártak, a két diák azon az estén beszélnek először, majd másnap reggel már külön is válnak az útjaik. Hogy hol lesznek ugyanezen az átlagos napon jövőre, és a következő évben, és az azt követő évben? Minden epizód az egy évvel idősebb Dexet és Emet mutatja majd be ugyanazon a napon, amint felnőnek, változnak, közelebb, majd távolabb kerülnek egymáshoz, átélik az önfeledt örömöt, és az összetört szív fájdalmát is a 20 éve tartó szerelmük során.

Emma szerepét Ambika Mod alakítja, Dexter bőrébe pedig A Fehér Lótuszból ismert Leo Woodall bújik, de feltűnik még az alkotásban többek között Eleanor Tomlinson, Essie Davis, Tim McInnerny, Amber Grappy, Jonny WeldonJoely Richardson, és Toby Stephens is.

Az Egy nap február 8-tól lesz nézhető a Netflixen.