Az önszeretetről énekel új dalában Alessandra

A Narcissist már streamelhető.

Kevesebb, mint egy hónap múlva érkezik Budapestre a 2023-as Eurovíziós Dalfesztivál legvirálisabb dalát, a Queen of Kings-t éneklő Alessandra, aki igaz nem vitte haza hazájába a versenyt, mégis az év egyik legmaradandóbb trackját sikerült kitermelnie. Most egy újabb dalt hallhatunk tőle.

Legutóbbi balladája, a Heavy után most egy kicsit más vizekre evez és a középmezőt választja tempó szempontjából, így ez megint egy olyan megjelenés, amilyet még nem hallhattunk a zeneszerzőtől. A hangzás mellett a mondanivaló mindig is fontos volt a számára, ez most sincs másképp:

Voltam már olyan kapcsolatban, ahol túl sokat foglalkoztam azzal, hogy a másik fél mit gondol rólam. Úgy éreztem, hogy nélküle képtelen vagyok létezni. Ő volt a mindenem. Miután párszor pofára estem, rájöttem, hogy mennyire értékes vagyok valójában és elmenekültem az ilyen emberek elől. A dal egyik sora, az „even I can be narcissistic” azt jelenti, hogy én is előtérbe tudom helyezni magam. Azoknak ajánlom a dalt, akik voltak vagy éppen egy toxikus kapcsolatban vannak: hagyjátok ott az egészet és fektessetek magatokba energiát!

jegyek // Facebook esemény