Nem szólal meg új filmjében Cole Sprouse

Valentin-napra költözik a mozikba az alkotás.

Megérkezett az első hosszú előzetes Zelda Williams első rendezői filmjéhez, a Lisa Frankensteinhez, melyről először 2022-ben számoltunk be férfi főszereplője miatt, aki nem más, mint Cole Sprouse. Most pedig megérkezett a bemutató dátuma, illetve az első hosszú előzetest is megkaptuk.

A Lisa Frankenstein 1989-ben játszódik majd és egy népszerűtlen középiskolást mutat be, aki véletlenül újjáéleszt egy jóképű, Viktoriánus kori hullát egy heves vihar közepette, az idő múlásával pedig a számára tökéletes férfivé formálja garázsában. A romantikus horror-vígjáték idén Valentin-napra kerül a mozikba és Cole mellett láthatjuk majd Kathryn Newtont, illetve az Eufória 2. évadának feltörekvő hírességét, Henry Eikenberry-t is benne.

A filmet egyébként a 2013-as Eleven testek c. alkotáshoz hasonlítják azok, akinek volt lehetőségük előre belelesni, de arra is fény derült, hogy a forgatókönyv írásában részt vett Diablo Cody is, aki az ikonikus Ördög bújt beléd (Jennifer’s Body) c. filmért volt felelős.

Az biztos, hogy izgalmas lesz a február, ugyanis érkezik a mozikba az Emma Watson, Sydney Sweeney és Dakota Johnson nevével fémjelzett Madame Web, illetve a gyilkos Micimackó 2. része is.